Ageeth de Haan

Miranda van Iersel

Datum: 10 januari 2011
Onderwerp: RE: super!

Oh, hallo Ageeth,

Ik had niet verwacht van jou zelf een reactie te ontvangen. Wat ontzettend leuk! Dat is eigenlijk precies wat ik al als indruk had tijdens eerdere optredens; jouw toegankelijkheid en ‘het kind centraal’ stellen is enorm innemend!

Ik zal de site zeker goed in de gaten houden voor verdere optredens!

Wij hebben een aantal jaren geleden Ageeth voor het eerst zien optreden tijdens het peuterfestival. Wat was dat leuk! En, nadat wij een tijd lang met de cd’s hebben meegezongen leek het ons leuk te kijken naar de mogelijkheid wederom een optreden bij te wonen.
Dit moment was 9 januari! Wij zijn toen met onze kinderen, Mees van 4 jaar en Fien van 2 jaar, bij ‘Mooie dingen’ geweest in de stadsschouwburg te Rotterdam. En wat hebben wij weer genoten! De sfeer was fijn, de setting was intiem, de toegankelijkheid van Ageeth is zo bijzonder en de persoonlijke benadering van de kinderen enorm innemend! En dan natuurlijk de liedjes… Wat zijn ze toch pakkend, lekker om naar te luisteren en vooral enorm leuk om mee mee te zingen; voor de kinderen, maar ook voor de ouders!
Ik betrap mijzelf er regelmatig op dat ik op mijn werk hardop, het favoriete liedje van mijn kinderen, ‘Mama, kijk eens hier in de wc’ aan het zingen ben…oops!
Er was gisteren één kleine teleurstelling; het optreden was véél te snel voorbij. Dus, op naar de volgende. Wij kunnen niet wachten!

Groetjes,
Miranda van Iersel
Alphen aan den Rijn